Online Support - Eade Software & Service

Ga naar de inhoud

Online Support

Ik kan ook online problemen voor u oplossen, dit zowel bij particulieren als bedrijven. Op deze manier kan er snel worden ingegrepen bij problemen en worden er voorrijkosten voorkomen. Hiervoor moet er een programma worden gedownload. Er wordt een beveiligde verbinding gemaakt met mijn computer, vanaf dit moment kan ik u op afstand helpen door virussen te verwijderen, software voor u te installeren, uw computer op te opschonen en uitleg geven hoe bepaalde software werkt (windows, word, excel, outlook enz).


Kiest u voor de eenmalige optie dan krijgt u via E-mail een link toegezonden waarna u de software kunt starten om een verbinding met mij te maken, na het oplossen van de problemen zal de support-software verdwijnen van uw systeem en is er geen toegang meer mogelijk tot er opnieuw via de link die u heeft ontvangen in de e-mail een verbinding wordt gemaakt.

Indien u een abonnement neemt dan krijgt u ook via E-mail een link toegezonden, echter deze is voor de Hostsoftware, na downloaden en installatie, kan ik, indien u daartoe opdracht geeft, op ieder moment, zonder uw  tussenkomst de computer overnemen om problemen op te lossen of bepaalde taken uitvoeren. De software blijft, op de achtergrond, actief zolang hij niet van het systeem  wordt verwijderd. Deze optie wordt voornamelijk gebruikt door bedrijven waarbij de medewerker afwezig is en er een probleem met de computer is.

Prijzen zijn vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB

Maak een keuze uit de onderstaande opties en na de bestelling zal er contact met u worden opgenomen.

Eenmalig
Online Support
Eenmalig problemen oplossen of software installeren
50.00 €
Toevoegen
Abonnement Support
Online Support
1 jarig abonnement per computer
80.00 €
Toevoegen
Copyright Eade Software & Service 2023
Terug naar de inhoud